Cursus “waarom valt mijn hond uit”.

Valt jouw hond uit naar andere honden en herken jij dit?

“Op een gegeven moment ging ik steeds minder met mijn hond doen, ik vond het steeds moeilijker om met hem op straat te moeten, het gedoe rond het uitvallen door mijn hond ging echt tussen mijn oren zitten.”

Weer leuke dingen doen

Wil jij ook ( weer) leuke dingen doen met jouw hond? Zelf weer meer ontspannen naar buiten gaan met jouw hond? Wil jij het uitvallen van jouw hond veranderen? Dat kan. Ga op zoek naar de mogelijkheden die er zijn en die het gedrag van jouw hond en jouw gevoel kunnen veranderen.

Alles geprobeerd

Heb je het gevoel dat je al van alles hebt geprobeerd, maar dat nog niets je voldoende heeft geholpen? Wil jij niet (meteen) individuele begeleiding, maar wil je wel meer inzicht in waarom jouw hond uitvalt, wat mee kan spelen in de mogelijke oorzaken en wat je daaraan kunt doen? Bestel dan mijn cursus in 3 delen.

Cursus

Déze digitale cursus geeft je zonder dat je ergens met je hond naar toe hoeft veel informatie en inzichten. Kijk op: https://uitvallendehond.nl/waarom-valt-mijn-hond-uit-naar-andere-honden/
Je krijgt 3 keer een mail. Deze cursus kost tijdelijk 19,95 euro ( ipv 49,95 euro) en is via de link hierboven te bestellen.

Individuele begeleiding

Als jij na de digitale cursus individuele begeleiding wilt, dan kan dat óók. We zoomen dan tijdens een individueel begeleiding / coach traject precies daar op in wat in jouw situatie van toepassing is.
Meteen individuele begeleiding kan natuurlijk ook. Of het nu voor jouw hond is, voor jou of voor jullie beiden, jullie zijn welkom.

Plaats een reactie