Gelukkig

Ik word er gelukkig van om leuke dingen te doen met mijn hond. Dat is meestal het geval als je van honden houdt en een hond hebt. Maar wat nou als jouw hond begint te trekken en te blaffen als hij een andere hond tegen komt?

Hoe voel jij je

Hoe voel jij je dan als je van plan was om met jouw hond leuke dingen te doen? Wat nou als jouw hond bijt als hij zo opgewonden is, of gebeten wordt? En je kunt je hond dan ook helemaal niet meer bereiken. Je schaamt je eigenlijk ook wel een beetje.

Niet gelukkig

Je voelt je in ieder geval niet gelukkig als jouw hond begint te trekken en te blaffen als hij andere honden ziet. En leuk is het ook al lang niet meer om met jouw hond op straat te gaan. Je wilt weer samen met jouw hond leuke dingen doen, en gelukkig zijn.

Hoe voelt jou hond zich

En, vraag jij je wel eens af hoe jouw hond zich eigenlijk voelt als hij begint te trekken en te blaffen als hij een andere hond ziet? Voelt hij zich lekker ontspannen, is hij blij? Waarschijnlijk niet en is er een andere emotie die er voor zorgt dat hij gaat trekken en blaffen als hij een andere hond ziet.

Ik help jou en jouw hond graag zodat jullie weer samen leuke dingen kunnen gaan doen.

https://uitvallendehond.nl/aanbod/

Gelukkig
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?