HOE DAN?!

Wat vervelend toch!  Er moet wat veranderen, maar HOE DAN? Jouw hond valt steeds vaker uit ( naar andere honden) of doet van alles waar je niet op gehoopt had, wat je niet verwacht had en wat je zeker niet wilt. Je bent zo teleurgesteld!

WORDT HET DAN NIET BETER DAN DIT

Je voelt je gewoon belemmert door je eigen hond. Natuurlijk ga je aan de slag met het gedrag van jouw hond. Maar soms vraag je je af: wordt het niet beter dan dit? Je wilt het zo graag anders, voor jouw hond, voor jou, voor jullie samen.

IK SCHAAM ME SOMS GEWOON

Op iedere hoek van de straat lijkt wel een deskundige te wonen en iedereen zegt wat anders. Dat vreet ook aan je. En je loopt er niet mee te koop hè? Met dat gevoel. Je voelt je rot en je schaamt je soms ook gewoon.

IK WIL ER VAN AF

Het lijkt wel of niemand begrijpt waar je mee zit. Dat er niemand is die naar je wil luisteren. Het is toch óók niet leuk om steeds naar jouw stress verhalen, naar jouw “gezeur” te moeten luisteren? Maar je wilt er wel vanaf.

HOE DAN

Maar HOE dan? Wat gaat je helpen? Je wilt er wel vanaf. Je wilt je niet zo rot voelen. Je wilt geen stress, je wilt je niet schamen of je schuldig voelen. Uitgaan met jouw hond is verre van leuk geworden en daardoor komt jouw hond ook veel tekort.

CURSUS OF SAMEN AAN DE SLAG

 Je wilt een verandering. Je wilt leuke dingen doen met jouw hond. Jij wilt samen met jouw hond happy zijn. Dat kan. Je kunt een cursus in drie delen doen, gewoon bij jou thuis. Je krijgt dan 3 mails met info en vragen die jou verder op weg helpen.

Je kunt ook bij mij op de Groene Velden in Lelystad afspreken. Dan gaan we samen aan de slag.

Plaats een reactie