Ontspannen Hond en Baas

Voor anderen is het soms onbegrijpelijk waarom je iets niet kunt of wilt. Dat kan met jezelf te maken hebben of dat kan met je hond te maken hebben.

Je kunt aanvaarden dat het is zoals het is. En soms is het ook niet anders. Je kunt óók beslissen dat je wilt veranderen wat jou belemmert. Wellicht is er wél wat te veranderen aan jouw gevoel of aan het gedrag van jouw hond.

Zet vandaag nog de eerste stap.

Happy Hond en Baas

Sta eens stil bij jezelf, sta eens stil bij jouw hond. Jij en ik tijd. Wat wil je anders, wat valt je op? Vaak ben je je helemaal niet zo bewust van wat er aan de hand is. Vaak doe je wat je altijd al doet en verandert er niks. Jouw hond zijn gedrag verandert ook niet echt. Hij valt nog steeds uit en jij wordt steeds wanhopiger.

Wat zit je dwars

Heb jij een gevoelige hond? Is jouw hond angstig, valt hij soms uit? Wat betekent dat voor jou? Hoe kan jij je hond helpen? Waarom valt jouw hond uit naar andere honden?
Of misschien is er wel iets wat jou zelf dwars zit, waar jij mee aan de slag wilt. Als jij aan de slag gaat met wat jou belemmert, dan kan je jouw hond wellicht ook beter helpen.

Coach traject

Ik coach graag mensen met een vraag, hou van honden, vind het fantastisch om met jou en jouw hond te speuren en ben geïnteresseerd in hondengedrag.
Het is mooi om alles wat ik geleerd heb te combineren. Luisteren naar wat er bedoeld wordt, naar het gevoel wat er achter zit, vanuit vertrouwen. Met aandacht en de benodigde kennis.

Jij staat stil bij wat jij anders wilt. Als je wilt gaan we speuren met jouw hond. Jij krijgt inzichten. Jij geniet met jouw hond. Ik coach jou.

Ontspannen Hond en Baas.

Neem vrijblijvend contact op.

info@sjoukjelautenbach.nl

Ontspannen Hond en Baas
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?