Speuren tijdens een coaching traject

Speuren

Je kunt ook speuren met je hond tijdens een coaching traject. Speuren is niet alleen fijn voor een hond, maar óók voor de mens. Lekker genieten met en van je hond, buiten in de natuur.

Uitgeput

Je hebt niet erg veel energie meer, je bent uitgeput geraakt en je wilt weer dingen gaan doen die je energie geven. Je bent gek op jouw hond, en je weet dat hij graag zijn neus volgt.

Jouw hond valt uit

Of jouw hond valt uit naar andere honden. Dat is een reden waarom je niet kunt doen met je hond wat je zou willen doen. Je wilt het uitvallen veranderen en je wilt wat leuks doen met je hond.

Individueel

Individuele coaching, een prikkel arme omgeving, begrip. Uitdaging voor je hond, opladen voor jou. Hulp om te veranderen wat je niet meer nodig hebt, hulp om te gaan doen wat je gelukkig maakt.

Coach traject

Speuren kan ook tijdens een coach traject. Met z’n tweeën even lekker actief bezig zijn. Jouw hond krijgt uitdaging en jij geniet.

https://hondentrainingenadvies.nl/volg-je-hart/

2 gedachten over “Speuren tijdens een coaching traject”

    • Beste Nathalie, de kosten van een dergelijk traject zijn afhankelijk van je vraag / wat je precies wilt. Omdat het maatwerk is kan ik je dat zo niet vertellen, maar als je belangstelling hebt, dan kunnen we vrijblijvend even bellen?

      Beantwoorden

Plaats een reactie