Waarom heb jij een hond


Waarom heb jij een hond

Ik heb er twéé. Zij maken mij gelukkig. Omdat ze hond zíjn. Om hoe ze doen, om wat ze doen, en waarom ze het doen. Ze maken me gelukkig om wat ik mét ze kan doen. Ik word gelukkig als ik met ze kan doen wat ze zelf graag doen. Wat ze zelf graag doen ómdat ze hond zijn. Speuren, wandelen, spelen, genieten, er zijn…

Wat wil jij graag doen met jouw hond

Waarom heb jij een hond? Wat wil jij graag doen met jouw hond? Hoe wil jij je voelen als je met jouw hond op pad bent? En komen jouw verwachtingen uit? Geniet jij ook zo erg van en met jouw hond als dat je verwacht had? Of kom je problemen tegen die je niet had zien aankomen, dingen die je graag anders had gewild, problemen die je niet had verwacht ?

Problemen

Wil je die problemen graag veranderen, maar weet je niet hoe? Of wat je moet doen? Heb je hulp nodig? Heb je al van alles geprobeerd, maar heeft nog niets voldoende geholpen? Je wilt het wel veranderen, verbeteren en je wilt daar wel mee aan de slag.

Kom in beweging

De eerste stap is in beweging komen. Ga niet in het wilde weg iets doen, luister niet naar de buurman die ook een hond heeft, maar zoek een professional die bij jou en jouw hond past.
Klik maar eens op de link en zie of en hoe ik je op weg kan helpen.

https://uitvallendehond.nl/waarom-valt-mijn-hond-uit-naar-andere-honden/

Waarom heb jij een hond
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?