Waarom heb jij eigenlijk een hond

Waarom heb jij eigenlijk een hond?
Ik heb er twéé. Zij maken mij gelukkig. Omdat ze hond zíjn. Om hoe ze doen, om wat ze doen, en waarom ze het doen. En om wat ik mét ze kan doen. Doen wat ze ook goed en van nature kunnen. Speuren naar geuren, wandelen, spelen, genieten, aanwezig zijn en zijn…

Waarom heb jij eigenlijk een hond

Waarom heb jij eigenlijk een hond?
En komen jouw verwachtingen uit? Geniet jij ook zo erg van en met jouw hond als dat je verwacht had? Of kom je problemen tegen die je niet aan had zien aankomen, die je graag anders wilde?
Wil je die problemen wel veranderen, maar weet je niet hoe? Of wat je moet doen? Heb je hulp nodig?

Heb je al van alles geprobeerd

Heb je al van alles geprobeerd, maar heeft nog niets voldoende geholpen? Maar je wilt het wel beter en je wilt daar mee aan de slag. Wat kun je nog meer doen, hoe kun je toch samen met je hond veel plezier beleven, wie kan jou helpen.

Ik ken het probleem

Ik ken het probleem als je hond uitvalt naar andere honden. Lang geleden, toen ik nog geen gedragsdeskundige voor honden was, had ik ook een hele lieve hond. Maar het was een hond die uitviel naar andere honden. Lees daarover op: https://uitvallendehond.nl/over-ons/

Kom in beweging

De eerste stap om je probleem te veranderen is in beweging komen.

Klik maar eens op de link en zie of en hoe ik je op weg kan helpen.

https://uitvallendehond.nl/waarom-valt-mijn-hond-uit-naar-andere-honden/

Plaats een reactie