Waarom uitvallende honden

Waarom ik mij als gedragstherapeut voor honden vooral richt op eigenaren met een hond die uitvalt?

Omdat ik vroeger óók een hond had die uitviel, naar andere honden. Wat was ik gek op hem, maar het was óók een hele zorg. Waarom valt hij uit naar andere honden en wat kan ik daar het beste aan doen, vroeg ik mij steeds af. En, hoe ga ik om met mensen die het allemaal beter weten, met het commentaar van anderen. Met mijn eigen gevoel.

Nu ik zelf gedragstherapeut voor honden ben, wil met mijn kennis en ervaring andere eigenaren van uitvallende honden helpen! Kan ik jou en jouw hond helpen? Wil je vrijblijvend meer informatie? Je kunt mij appen of mailen op info@sjoukjelautenbach.nl

Over mij

In het kort wat over mij:
Als klein kind waren er al honden in mijn leven, en in 2003 heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. In 2007 ben ik afgestudeerd als gedragstherapeut voor honden (Martin Gaus Academie). Tijdens mijn werk kwam ik er steeds meer achter dat honden als ze hun neus mogen gebruiken beter geholpen kunnen worden. Ik ben daarom ook verschillende opleidingen gaan doen die met speuren naar geuren te maken hebben.


Ik ben op de hoogte gebleven van nieuwe inzichten / trainingsmethodes en heb door de jaren heen mijn eigen werkwijze gecreëerd. Om mensen ( hondeneigenaren) nog beter te kunnen helpen bij veranderingen heb ik een coach opleiding gevolgd. Want ook als het gaat over het veranderen van honden gedrag is de mens die bij die hond hoort erg belangrijk. Tijdens mijn coach trajecten gebruik ik verschillende werkvormen die ik in de loop der jaren heb geleerd.

Als je het gevoel hebt dat ik je kan helpen, neem dan contact met mij op. Ik geef je graag meer informatie.
https://www.uitvallendehond.nl

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?