Wat zijn kwaliteiten van jou of jouw hond

Wat kan jouw hond goed, wat kan jij goed. Wat zijn kwaliteiten van jou of van jouw hond?

Waar denk jij aan als ik zeg: ” Mijn hond mag zijn wie hij is” ?

Ik denk dan aan mijn hond in zijn element. Mijn hond, die zijn neus mag gebruiken, mijn hond die mag speuren, mijn hond die mag zijn wie en wat hij is. Zonder druk en dwang.

Kwaliteiten

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Waar ben jij goed in, wat is jouw valkuil, waar wil jij aan werken? Wil je daar óók eens bij stilstaan?

Of misschien is er wel iets wat juist helemaal niet goed gaat, is er iets waar je steeds weer tegenaan blijft lopen. Wat heeft dat met kwaliteiten te maken?

Individuele workshop

Stilstaan bij de kwaliteiten van jou of jouw hond kan in een van mijn individuele workshops: “Ontdek de kwaliteiten van jou en jouw hond”.

Afhankelijk van jouw vraag gaan we aan de slag met verschillende werkvormen. Dat kan spiegelen met honden zijn of speuren met jouw hond of een andere activiteit waardoor je dingen helderder gaat zien.

Groene Velden in Lelystad

We doen dit in een rustige, erg prikkel arme omgeving. Afhankelijk van het weer zijn we binnen, in mijn praktijk, buiten op het terrein rond de praktijk of in het bos direct achter de praktijk. Dit alles op een prachtig locatie: de Groene Velden in Lelystad.

Misschien heb je al een vraag waar je tijdens deze workshop bij stil wilt staan, of misschien ook nog niet. Het kan allemaal. In ieder geval is wat naar voren komt tijdens deze workshop vast van toepassing op je dagelijks leven of misschien ook wel voor je toekomst ( of die van jouw hond).

Neem vrijblijvend contact op

We kunnen een afspraak maken voor deze deze individuele workshop op een doordeweekse dag, op een datum die jou ook schikt. Neem gerust contact op, je bent dan nog nergens toe verplicht.

Contact opnemen kan via onderstaande knop of Je kunt ook deze mail beatwoorden, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Plaats een reactie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?