Wat zou je willen

Wat zou je willen als je hond uitvalt naar andere honden? Ja, dat jouw hond niet meer uitvalt. Maar dat gaat helaas niet vanzelf. Je kunt een training volgen, zorgen dat het uitvallen niet meer kan gebeuren, zelf anders reageren of een combinatie van deze dingen en nog veel meer.

Verandering

Je moet of wilt in ieder geval een verandering. Een verandering van dit uitval gedrag, van hoe jij je voelt als je met jouw hond op pad gaat of zelfs hoe andere hondeneigenaren zich gedragen. Op sommige dingen heb je helaas helemaal geen invloed, al zou je dat wel willen.

Probleem

Vaak probeer je wat je altijd doet om het uitval gedrag van jouw hond te veranderen. Maar als dat zou helpen, dan was er nu geen probleem meer toch? Dus je moet op zoek naar iets anders, iets wat aansluit bij waar jullie last van hebben, aansluit bij wat jullie als probleem ervaren.

Coachtraject

Als jij van honden houdt, een hond hebt die uitvalt en als je een verandering wilt, dan ben je welkom. In een coachtraject van 5 afspraken gaan we aan de slag met wat jij als een probleem ervaart. Je krijgt handvatten en inzichten zodat jij weer met en van jouw hond kunt genieten.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?