Wij willen graag coaching

Wij willen graag coaching, is de boodschap van het telefoontje dat ik krijg. En dat kan, zeker als het onderwerp van de coaching een hond is die uitvalt, bijvoorbeeld naar andere honden.

Waarom valt je hond uit

Het begint in zo’n coaching traject altijd dat we er proberen achter te komen waarom die hond uitvalt naar andere honden. Wat is er gebeurd, wat speelt er mee, hoe is het langzaam aan steeds erger geworden.

Handvatten

Want als je het waarom van het gedrag weet, dan weet je wat je hond voor reden heeft voor het uitvallen. Dan wordt het probleem voor mij, de coach, ook duidelijk. Dan kan ik jou handvatten geven zodat je zelf stap voor stap aan het veranderen van het uitvallen van jouw hond kunt werken.

Inzicht

Het waarom van het gedrag, en inzicht in factoren die met het uitvallen te maken hebben. Daar begint de coaching mee. Je kunt ook zelf al achter de antwoorden op deze vragen komen door aan de slag te gaan met de cursus die ik heb.

Cursus

Door de cursus die bestaat uit 3 mails met vragen en informatie die voor jouw hond van toepassing zijn, maak je zelf een begin met de verandering. Misschien heb je daarna mij als coach helemaal niet meer nodig.

Winst

Als je mij toch nodig hebt, want soms is het probleem te ingewikkeld om het helemaal zelf op te lossen, dan heb je in ieder geval de vragen en informatie uit de cursus al gedaan. Daar kan ik dan samen met jou zo verder mee aan de slag tijdens een coaching traject. Dat is je eerste winst.

Tijdelijk voor 19,95 ipv 49,95

Plaats een reactie