Zie jij er ook zo tegenop

Zie jij er ook zo tegenop?
Iedere dag komt het terug, jij moet met je hond de straat op. Je wilt ook graag met jouw hond het bos in, een lekkere wandeling maken. Maar dat is al lang niet leuk meer. Want, wie zal je nu weer tegenkomen? Dat weet je nooit van te voren. Wat je wel weet is dat jouw hond het niet leuk vindt om andere honden tegen te komen.

En dat is te merken ook

Dat jouw hond andere honden niet leuk vindt is te merken ook! Want, wat verandert jouw hond als hij een andere hond ziet ineens! Hij valt uit, trekt enorm aan de lijn en het is een hele “toestand” voordat je langs die andere hond bent. Je schaamt je er zelfs een beetje voor dat deze ” toestand” jou ieder keer weer gebeurt.

Je bent al op cursus geweest

Je bent misschien al met jouw hond op cursus geweest, maar dat heeft nog niet voldoende geholpen. Wat jij nodig hebt voor jouw hond, is niet in deze groepslessen in te passen. Bovendien vind jij het helemaal geen goed plan om in een groep met andere honden te staan, want jouw hond vindt andere honden helemaal niet leuk, dus hoe dan?!

Als die andere mensen

Als die andere mensen nou maar eens hun hond bij zich hielden.
Ja, het zou al een heleboel schelen als de andere mensen die je tegenkomt hun hond bij zich zouden houden. Maar dat doen ze niet! Zien ze dan niet dat jouw hond het niet leuk vindt dat hun hond naar jou hond toekomt? Dan moet je wel haast blind zijn of echt totaal geen verstand van honden gedrag hebben?!

Verandering

Je wilt nu echt verandering.
Je bent het zo zat, ja je bent misschien wel bijna wanhopig! Je vraagt je af: wat kan ik doen om mijn hond te helpen, hoe ga ik om met mijn eigen gevoelens, met de angst dat er iets verschrikkelijks kan gaan gebeuren. Jij wilt individuele begeleiding en je bent op zoek naar handvatten, naar advies en naar verandering.

Je bent welkom! Reageer op deze mail of mail naar info@uitvallendehond.nl

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?